Igor rijdt al jaren voor Transport Mervielde

Igor maakte vele jaren geleden de switch van timmerman naar vrachtwagenchauffeur en hij heeft er nog geen seconde spijt van gehad. Zijn leven op de weg is afwisselend en uitdagend, hij voelt zich perfect ondersteund door zijn werkgever én hij geniet van de vrijheid. Bij Transport Mervielde bestaan er geen domme vragen. Deze open communicatiecultuur binnen het bedrijf zorgt ervoor dat de chauffeurs steeds goed geïnformeerd zijn en hun job op de best mogelijk manier kunnen uitoefenen. Ook op vlak van uitrusting maakt het bedrijf er een erezaak van om de chauffeurs goed voorbereid en met de nodige materialen de weg op te sturen.

Er bestaan geen domme vragen bij Mervielde, integendeel. Zij leren ook uit onze vragen. (chauffeur @ Transport Mervielde)

Igor neemt ons een dag mee op sleeptouw en laat de verschillende facetten van zijn job zien. Let’s go!